h1

First comment drop into my inbox

August 26, 2007

Nice :), somebody already read my book and drop me a comment. But im as suprise as you are about his comment, i think he miss the introduction section :), this book character are totally fiction. Remember about the footnote in introduction section

Catatan: Apabila ada kesamaan nama, karakter dan sebagainya dengan kehidupan nyata, maka itu hanyalah suatu kebetulan belaka .. hehehe

Or did he think the book are so real? , im impress much if he think like that, but sorry “all the character in that book are fiction”. Anyway, thx for your comments pals 🙂

At last, somebody give a response about my book, urgh im waiting another comment (starving of your comments)

enjoy(tm)

Advertisements

5 comments

  1. Salam uat sluruh karyawan ECHO saya mau tanya law baca buku hackernya lewat internet gimana atau download gtu……
    tolong sekalian besok ajarkan saya menjadi seorang hacker yang berwawasan tinggi ya…….


  2. ffsniff kok nga ada di addons.mozilla.org. Nyari di mana lagi ya…


  3. @darliansyah: salam balik mas, hum.. saya juga maish belajar mas, belajar bareng ajalah.. yuk, join aja ke echo.or.id

    @i wish i`m indi60: emang ga ada di situ,coba disini http://azurit.elbiahosting.sk/ffsniff/


  4. mas y3dips, kalo nginstal ffsniff di firefox gimana


  5. thanks ttg buku ‘hacker not about black or white’, pengen coba yg ada di dlmnya tp aq gak bisa nginstal ubuntu dilaptopq (axioo NVE 756) tp kalo kubuntu bs nginstal. bisa kasi solusi gak ?



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: